Analiza senzationala a deputatului Ion Stan: Avertisment adresat puterii (2) - Politica - Parlament

einformatii.ro - Infomatii utile
Cauta in : Informatii Utile | Catalog Companii | Acte Necesare | Stiri | Director Web | Pe Web

Stiri in Stiri / Politica / Parlament
Analiza senzationala a deputatului Ion Stan: Avertisment adresat puterii (2)
Inpolitics : Efectul MRU: SRI ranjeste coltii catre putere (Autor : Bogdan Tiberiu Iacob)

Regimul Basescu a falsificat PIB-ul Romaniei in beneficiul FMI

Prima dintre ele contine informatia exploziva cu potential nuclear potrivit careia presedintele, guvernul, BNR si seful delegatiei FMI la Bucuresti au falsificat controlat datele economice ale tarii, in frunte cu PIB-ul, care a fost subapreciat cu 20% pentru a se justifica contractarea unor noi imprumuturi de la FMI.
Extras din declaratia lui Stan:
"Puterea de la Bucuresti este cel putin complice la o manopera sistemica de falsificare a indicatorilor macroeconomici, care a impins la decizii politice gresite, ale caror efecte sunt tradarea de tara, in varianta subminarii economice si a stirbirii suveranitatii si independentei politice, urmare a aservirii fata de organizatii straine. Desi anticipam lipsa vointei politice de a scoate adevarul la lumina legii, este bine sa se stie ca faptele ce urmeaza pot fi cuantificate penal cu detentia pe viata sau inchisoare de la 15 la 25 de ani si interzicerea unor drepturi.
Astfel, la momentul actual, anul 2012, diferenta dintre datele macroeconomice reale si cele facute oficial publice (dupa "prelucrarea" de catre BNR, Ministerul Finantelor Publice, Institutul National de Statistica, Comisia Nationala de Prognoza) a ajuns, pe calea adancirii diferentei, mentinuta in mod voit, dintre capacitatea administrativa macroeconomica si capacitatea de evolutie a economiei reale si pe calea efectelor dezvoltarii economiei reale, la dimensiuni considerabile. Datele privind produsul industrial brut sunt subevaluate cu circa 20 la suta (PIB real = PIB comunicat public + 20%).
Aceasta subevaluare a datelor economiei reale a fost necesara pentru a se demonstra, pe baza de date false, ca Romania are nevoie de imprumuturi internationale.
Manopera prelucrarii statistice frauduloase a fost realizata in cadrul unei strategii integrate pe care "asasinii economici" - in cazul Romaniei, Jeffrey Franks si predecesorii sai - au aplicat-o la nivel global. Coordonatorii strategiei sunt marii anonimi din spatele FMI, avand ca executanti agentii ocultei financiare din fiecare tara, plasati la conducerea institutiilor macroeconomice, respectiv persoane cumparate, relativ ieftin, cu functii, bani si alte avantaje.
Mentionam ca FMI are nevoie si de datele reale, cu titlul de "date de uz intern" si pentru aceasta a apelat la o retea de furnizare: economisti, sefi ai bancilor, persoane din staff-ul primului-ministru, Consiliului National Fiscal, Institutului National de Statistica.
Unele dintre institutiile carora li s-au solicitat, in acest mod neoficial, datele reale, nu au putut raspunde la respectivele solicitari pentru simplul fapt ca, in conditiile institutionalizarii prelucrarilor statistice false, practic nu au avut acces la datele adevarate. In aceste conditii, seful delegatiei FMI, Jeffrey Franks, a luat legatura, cu acceptul lui Traian Basescu, cu seful ANAF, Sorin Blejnar pentru a preleva datele reale direct din bilanturi.
Sursele noastre ne-au comunicat faptul ca existenta unei interceptari "accidentale" a posturilor telefonice cu numerele 0728.666.063 si 0741.239.082 ori accesarea bazelor de date ale operatorilor retelelor respective de telefonie ar putea furniza dovezi irefutabile privind functionarea sistemului descris. Mai mult, am avea si surpriza de a constata ca si "blonda lui Emil Boc" este integrata comandoului asasinilor economici ai Romaniei.
O alta mentiune importanta, care se impune, este aceea ca, de regula, sefii institutiilor mentionate nu sunt direct angajati, ci cate unul-doi colaboratori apropiati acestora. Un vicepresedinte de la Institutul National de Statistica nu a acceptat initial sa intre in reteaua agentilor informati. Urmarile imediate au fost presiunile si amenintarile cu demiterea, daca nu consimte la furnizarea informatiilor solicitate.
In loc de concluzii. In conditiile utilizarii datelor macroeconomice reale si ale elaborarii si executiei corecte si responsabile a bugetului national, Romania nu ar fi avut nevoie de imprumuturile FMI, sau in nici un caz in cuantumul in care au fost atrase".
(Va urma)
(Luni 05.03.2012 07:58, Mireille Astrid POPA) © estiri.ro
 Alte articole din aceasta categorie
Un proiect finalizat prin efortul comun al parlamentarilor PSD si PNL: Calarasiul de acum 100 de ani (08.12.2018)
Senatorul Serban Nicolae: Legea familiei formata dintre un barbat si o femeie vine de la Dumnezeu (14.09.2018)
Tariceanu: Decizia presedintelui de a o revoca pe Kovesi rezolva prea putine lucruri si lasa multe semne de intrebare (11.07.2018)
Discursul fulminant al senatorului Serban Nicolae la dezbaterea motiunii de cenzura (28.06.2018)
Traian Basescu: Presedintele Romaniei nu-l poate revoca pe primul ministru! (21.05.2018)
Emilia Arcan: Oferta de produse autohtone, in fata dublului standard de calitate si de pret al celor straine (06.05.2018)
Emilia Arcan: Noi, femeile social-democrate, suntem solidare cu Premierul Romaniei! (06.05.2018)
Parlamentul Romaniei a adoptat Declaratia pentru celebrarea Unirii Basarabiei cu Tara Mama (27.03.2018)
Senatoarea Roxana Paturca sustine un proiect de interes national: PODUL PESTE DUNARE CALARASI - SILISTRA! (25.12.2017)
Serban Nicolae demonteaza o ampla actiune de dezinformare si manipulare (01.11.2017)
Clasamentul senatorilor si deputatilor calaraseni, in ordinea performantei (23.09.2017)
Palatul Parlamentului: DIALOGUL PARTIDELOR POLITICE CHINA - TARILE EUROPEI CENTRALE SI DE EST 2017 (14.07.2017)
Andreea Cosma, cea mai sexy deputata din aceasta legislatura, este francofona (09.05.2017)
Un discurs exceptional al senatorului Serban Nicolae in Parlamentul Romaniei, cu prilejul implinirii a 100 de ani de la adoptarea legilor reformatoare ale statului roman: Legea agrara si Legea electorala (04.05.2017)
Georgica Severin este presedinte interimar al Radioului Public pentru o perioada de 6 luni (26.04.2017)
Parlamentul Romaniei a adoptat o importanta Declaratie oficiala, cunoscuta sub numele DECLARATIA TARICEANU (08.03.2017)
Discursul senzational al senatorului Serban Nicolae, liderul Grupului parlamentar PSD din Senat, la dezbaterea motiunii de cenzura (17.02.2017)
Nicolae Serban: Potrivit Constitutiei, legifereaza Parlamentul si Guvernul. Nu legifereaza nici CSM-ul, nici procurorul Romaniei, nici procurorul sef al DNA (03.02.2017)
Serban Nicolae, liderul senatorilor PSD, a dat opozitiei o lectie de conlucrare parlamentara, in sedinta din 1 februarie 2017 (03.02.2017)
Demiterea lui Klaus Iohannis: O solutie extrema cu sanse de reusita de 88%, realizabila cel mai devreme pe 7 martie 2017 (25.01.2017)
 CURS VALUTAR (lei noi)
Sambata 19.10.2019
1 EUR +0.01% 4.7556 lei
1 USD +0.03% 4.2732 lei
Toate valutele
Vineri 18.10.2019, BNR
fhr.ro - Gazduire siteuri
Catalog de companii

Adauga o companie
Companii recent adaugate
BIOCHEM CONSULT SRL
Bucuresti, sector 3, Strada Vasile Lucaciu nr. 82-84
> Comert
B.V.B. RECRUIT SRL
Brasov, Brasov, Strada Zizinului nr. 17
> Recrutare si plasare personal
SELES ON-LINE PROJECT SRL
Medias, Sibiu, Aleea Buzias nr. 3
> Marketing si publicitate
Cele mai accesate companii
METARSIS SRL
Resita, Caras-Severin, Strada Libertatii nr. 13
> Comert
MALMO IMPEX SRL
Braila, Braila, Strada Vasile Alecsandrii nr. 33
> Productie
SELES ON-LINE PROJECT SRL
Medias, Sibiu, Aleea Buzias nr. 3
> Marketing si publicitate
Director Web

Adauga un website
Websiteuri recent adaugate
Programari la cosmetica in Timisoara
Prin intermediul acestui site de programari online la saloane, daca locuiesti in Timisoara iti poti alege salonul cel mai apropiat de casa ta si iti poti seta ora dorita pentru programare. Acest portal listeaza saloane de frumusete si pentru alte orase.
> Saloane de frumusete
Precupet - Aport de inspiratie
Experiente si experimente pentru inspiratia celor care au nevoie de un sfat sau de o sugestie inainte de a lua o decizie. Review-uri si pareri avizate dar si idei din infinitul gandirii umane.
> Blog-uri
Tamplarie PVC
Profile pvc marca SALAMANDER Pachet termoizolator GT24mm, GT40mm, GT52mm din sticla SAINT GOBAIN -Feronerie marca ROTO NT WINKHAUS -Manere antiefractie HOPPE/ROTO SECUSTICK -Sisteme de aerisire pentru termopane GECCO 3 GECCO 4 NEO75 si NEO10
> Constructii
| TOP STELAR | top cele mai votate | top cele mai accesate | siteuri noi | siteuri recomandate | siteuri partenere | A - Z |
Reteaua noastra

© 2002 - 2019 einformatii.ro. Toate drepturile rezervate.
gazduire siteuri
Pagina generata in 0.0521 sec.